Zolang je motor het blijft doen heb je een leuke hobby, en een goed vervoer middel.
En dit is natuurlijk niet zomaar een vervoermiddel, het is een hoogstaand stukje techniek dat ook zo behandeld dient te worden.
Daarom is onderhoud zo belangrijk.
Bij Ritzen motors kun u met uw motor terecht voor een uitstekende onderhoudsbeurt, want zonder de juiste onderhoud van de belangrijke delen is de lol er snel vanaf.

Maakt u bij ons een afspraak voor een onderhoudsbeurt dan bent u verzekerd van optimale service aan uw motor, zodat u met een goed gevoel weer de weg op kunt.

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat als u grotere problemen aan  uw  motorfiets heeft die zelfs onoplosbaar lijken, kunnen wij u vaak perfect helpen, dit omdat wij over een zr ruime mate van technische kennis beschikken, die vaak aanzienlijk verder reikt dan het technisch handboek over uw motor aangeeft.

Dit is te danken aan jarenlange ervaring in de motorsport, van  de race en dragrace  motoren die door ons succesvol gewijzigd zijn.   Eea  heeft er ook toe geleid dat een door ons geprepareerde motorfiets het Nederlands kampioenschap in de USB dragrace klasse van 2002 behaald heeft.

Al onze kennis die wij in deze jaren opgebouwd hebben staan daarmee volledig tot uw beschikking, ongeacht het type motor wat u heeft, (licht of zwaar,  tour, sport/supersport,  custom, of een off-road ) .

 

 
 

Ritzen motors Weert